Wij zijn Expertisecentrum Sociale Veiligheid

Neem contact met ons op:

SOCIALE VEILIGHEID
Je zowel fysiek als mentaal veilig voelen is voor ieder van belang. Deze veiligheid is echter niet vanzelfsprekend en staat doorlopend onder druk. Denk aan de explosieve groei van 45 % agressie binnen zorg – welzijn- dienstverlening sinds de komst van Corona .

Hierdoor is de algemene beleving van veiligheid onder druk komen te staan. Sociale veiligheid begint bij jezelf door je veilig te voelen en veilig gedrag te laten zien.

Ons motto is; hoe veiliger je bent voor jezelf en je omgeving, hoe groter je bijdrage kan zijn aan sociale veiligheid in groepen – teams – organisaties –maatschappij.

EXPERTISECENTRUM
Vanuit onze behoefte om elkaar te versterken, ervaring te bundelen en van daaruit diensten te ontwikkelen die structureel bijdragen aan sociale veiligheid hebben wij de handen ineengeslagen.
Het expertisecentrum heeft ruime ervaring op het gebied van omgaan met (grensoverschrijdend) gedrag en agressie, het leren handelen vanuit eigen kwaliteit en het op persoonlijke wijze aangaan van- en omgaan met verandering processen.
Wij stellen, `sociale veiligheid begint ook bij jezelf` en hebben de ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de sociale veiligheid in de maatschappij en op de werkvloer.

Sociale Veiligheid op de werkvloer